Paasemmertje gevuld


Een fleurig emmertje gevuld met ca. 200 gram aan grote paaseitjes in melk, witte en pure chocolade en massieve paashaasjes van melkchocolade. We bezorgen in heel Nederland.

Een leuk en lekker paasgeschenk!

Onze paaseitjes zijn eigenlijk bonbons in de vorm van eitjes. Sommige paaseitjes zijn klassiek massief, de overige bevatten een heerlijke vulling. Uiteraard is de chocolade gemaakt van duurzaam geteelde cacao uit de hoogste kwaliteitslijn. Paaseitjes in de kwaliteit die u van ons gewend bent dus! Optioneel voegen wij een vrolijk kaartje met een tekst naar keuze toe aan uw chocoladegeschenk!

Wij bieden u een (gestaffelde korting) bij afname van meerdere emmertjes.

Alle chocoladeprodukten van Lilly’s Chocolade zijn  door onze leveranciers handgemaakt op basis van UTZ gecertificeerde cacao. Er wordt gewerkt met chocolade uit het Growing Great Chocolate programma van Callebaut Chocolade.  Dit programma staat voor een duurzame teelt van de cacaobonen , eerlijke prijsvoering, en gedegen opleiding/ondersteuning in de keten van teelt tot consument . Dit leidt tot eerlijke en kwalitatief hoogwaardige chocolade! 

R

Bezorging door heel Nederland

R

Bezorging op verschillende adressen

Specificatie Omschrijving
Lengte ?
Breedte ?
Hoogte ?

 

50 stuks € ? per stuk excl. 9% btw
100 stuks € ? per stuk excl. 9% btw
250 stuks € ? per stuk excl. 9% btw
500 stuks € ? per stuk excl. 9% btw
1000 stuks € ? per stuk excl. 9% btw
2000 stuks € ? per stuk excl. 9% btw

Ander aantal of maatwerkverzoek? Vraag naar de mogelijkheden.