Paaseitjes in ballotin Vrolijk Pasen!

Een ballotin met een mix uit ons assortiment bonbon eitjes. Bonboneitjes zijn grote, luxe, paaseitjes De eitjes zijn gemaakt van melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade. De meeste bevatten een vulling. Een heerlijk paasgeschenk! De ballotin is beschikbaar in diverse dessins. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u een kaartje met tekst naar keuze toevoegen indien u dat wenst. We hebben speciaal voor pasen een vrolijk paaskaartje ontworpen. We bezorgen in heel Nederland.

​We bieden u een (gestaffelde) korting bij afname van meerdere ballotins. 

Alle chocoladeprodukten van Lilly’s Chocolade zijn door onze leveranciers handgemaakt op basis van UTZ gecertificeerde cacao. Er wordt gewerkt met chocolade uit het Growing Great Chocolate programma van Callebaut Chocolade.  Dit programma staat voor een duurzame teelt van de cacaobonen ,eerlijke prijsvoering, en gedegen opleiding/ondersteuning in de keten van teelt tot consument . Dit leidt tot eerlijke en kwalitatief hoogwaardige chocolade! 

 

 

 

R

Bezorging door heel Nederland

R

Bezorging op verschillende adressen

Een heerlijk paasgeschenk!

Een vrolijk gekleurde ballotin met een mix uit ons assortiment bonbon eitjes. Standaard gevuld met ca 220 gram aan mix bonbon eitjes en paaschocolade. Bonboneitjes zijn grote, luxe, paaseitjes De eitjes zijn gemaakt van melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade. De meeste bevatten een vulling.

In overleg met u is de vulling van ballotin aan te passen naar meer of minder gram. Uiteraaard doen we hier u graag een prijsvoorstel voor.

Ook kunt u een kaartje met tekst naar keuze toevoegen indien u dat wenst. We hebben speciaal voor pasen een vrolijk paaskaartje ontworpen.

Specificatie Omschrijving
Lengte 10 cm
Breedte 9 cm
Hoogte ca 9,5 cm tot sluiting

 

50 stuks € 10,50 per stuk excl. 9% btw
100 stuks € 9,95 per stuk excl. 9% btw
250 stuks € 9,50 per stuk excl. 9% btw
500 stuks € 8,95 per stuk excl. 9% btw
1000 stuks Op aanvraag
2000 stuks Op aanvraag

Ander aantal of maatwerkverzoek? Vraag naar de mogelijkheden.