Chocoladeletter Luxe

(A-Z) Vanaf EUR 6,50 (excl. btw)

Een chocoladeletter op niveau van een chocolatier bij u om de hoek, maar dan in grotere volumes, op maat voor u gemaakt.  Uiteraard voorzien van een duurzaamheidslabel. Dus geen standaard chocoladeletter die in massa is geproduceerd, maar een handgemaakte chocoladeletter van banketbakkerskwaliteit!

Standaard geleverd in S. Leverbaar in alle letters (A-Z). Leverbaar in melk, witte of pure chocolade. Leverbaar op 1 of meer adressen. Per stuk verzenden als (brievenbus) pakket is mogelijk. Tevens kunnen wij ze per stuk verpakt op 1 adres leveren. U kunt dan zelf zorgdragen voor verdere verzending. Maak uw geschenk compleet door een kaart met een tekst naar keuze toe te voegen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

R

Bezorging door heel Nederland

R

Bezorging op verschillende adressen

R

Brievenbusgeschikt

OVER ONZE CHOCOLADELETTER

Onze prachtige luxe chocoladeletter van ruim 240 gram. Verkrijgbaar in melk, witte, of pure chocolade. De massieve letter is voorzien van een flinke laag opgespoten chocolade en een chocolade Sinterklaas op de chocoladeletter. Standaard leverbaar in ‘S’.  Maar iedere andere letter van het alfabet is leverbaar. 

Deze letter is gemaakt van cacao uit het Cocoa Horizons Foundation Programma van Callebaut Chocolate. Dit duurzaamheidsinitiatief levert een flinke bijdrage op gebied van educatie, ontwikkeling en ondersteuning aan cacaoboeren.

We werken met een gestaffelde korting bij grotere afname. Verpakt in een luxe vensterdoos. Een kaartje met uw bedrijfsnaam en een groet van Sinterklaas is optioneel toe te voegen.

Vanaf 100 stuks bezorgen wij de letters in één partij zonder extra kosten bij u op de zaak. We kunnen bezorgen op verschillende locaties. Bijvoorbeeld als brievenbuspakket naar al uw personeel en/of klantrelaties. Vraag hiervoor gerust een prijsopgave bij ons op. Voor orders onder de 100 stuks rekenen wij beperkte bezorgkosten. Deze kosten hangen af van de gewenste bezorglocatie en bezorgdatum.

 

Specificatie Omschrijving
Lengte 17,5 cm
Breedte 11,5 cm
Hoogte 2 cm

 

25 stuks € 9,13 per stuk excl. 9% btw
100 stuks € 7,92 per stuk excl. 9% btw
250 stuks € 7,44 per stuk excl. 9% btw
500 stuks € 6,95 per stuk excl. 9% btw
1000 stuks € 6,75 per stuk excl. 9% btw
2000 stuks € 6,50 per stuk excl. 9% btw

Ander aantal of maatwerkverzoek? Prijsopgave voor per stuk verzenden als brievenbuspakje? Vraag naar de mogelijkheden.