Chocoladeletter Deco met Logo

(vanaf 50 st) A-Z. Vanaf EUR 5,18 excl. btw.

 

Een chocoladeletter op niveau van een chocolatier bij u om de hoek, maar dan in grotere volumes, op maat voor u gemaakt.  Uiteraard voorzien van een duurzaamheidslabel. Dus geen standaard chocoladeletter die in massa is geproduceerd, maar een handgemaakte chocoladeletter van banketbakkerskwaliteit!

 

Een mooie chocoladeletter met opgespoten chocolade.  Na bestelling ontvangt u uw totale bestelling van letters met een mix uit onze verschillende decoraties. Te weten een Sinterklaas, een cadeautje, een paardenkop, een Zwarte Piet of een wortel.  Op uw verzoek kunnen we de Zwarte Piet uitsluiten.  Dit dient u als opmerking bij de bestelling explciet aan ons door te geven.

R

Bezorging door heel Nederland

R

Bezorging op verschillende adressen

OVER ONZE CHOCOLADELETTER

Ander aantal of maatwerkverzoek? Vraag naar de mogelijkheden. Standaard geleverd in S. Leverbaar in alle letters (A-Z) . Leverbaar in melk, witte of pure chocolade. Leverbaar op 1 of meer adressen. Per stuk verzenden als (brievenbus) pakket is mogelijk. Tevens kunnen wij ze per stuk verzendklaar verpakt op 1 adres leveren. U kunt dan zelf zorgdragen voor verdere verzending. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificatie Omschrijving
Lengte 17,5 cm
Breedte 11,5 cm
Hoogte 2 cm
50 stuks € 6,56 per stuk excl. 9% btw
100 stuks € 6,23 per stuk excl. 9% btw
250 stuks € 5,86 per stuk excl. 9% btw
500 stuks € 5,62 per stuk excl. 9% btw
1000 stuks € 5,32 per stuk excl. 9% btw
2000 stuks € 5,10 per stuk excl. 9% btw

Ander aantal of maatwerkverzoek? Vraag naar de mogelijkheden.