Chocoladeletter Gemarmerd Met Logo

(vanaf 50 st) A-Z. Vanaf EUR 4,50 excl. btw.

 

Onze prachtige, ambachtelijke gemarmerde chocoladeletter.Verkrijgbaar in melk,witte, of pure chocolade. De massieve letter is voorzien van strepen gemaakt van chocolade. Dit geeft een chique gemarmerde uitstraling aan de ambachtelijke chocoladeletter.  De chocoladeletter is  voorzien van een chocolade  Sinterklaasje. Standaard leverbaar in ‘S’.  Maar iedere andere letter van het alfabet is leverbaar. Minimale ordergrootte is 50 stuks .

Deze letter is gemaakt van cacao uit het Cocoa Horizons Foundation Programma van Callebaut Chocolate. We werken met een gestaffelde korting bij grotere afname. Leverbaar in luxe, witte vensterdoos met of zonder sierlijke strik. Kaartje met uw bedrijfsnaam en een groet van Sinterklaas optioneel.

R

Bezorging door heel Nederland

R

Bezorging op verschillende adressen

OVER ONZE CHOCOLADELETTER

Standaard geleverd in S. Leverbaar in alle letters (A-Z). Leverbaar in melk, witte of pure chocolade. Leverbaar op 1 of meer adressen. Per stuk verzenden als (brievenbus) pakket is mogelijk. Tevens kunnen wij ze per stuk verzendklaar verpakt op 1 adres leveren. U kunt dan zelf zorgdragen voor verdere verzending. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificatie Omschrijving
Lengte 17,5 cm
Breedte 11,5 cm
Hoogte 1,3 cm
50 stuks € 6,25 per stuk excl. 9% btw
100 stuks € 5,65 per stuk excl. 9% btw
250 stuks € 5,25 per stuk excl. 9% btw
500 stuks € 5,00 per stuk excl. 9% btw
1000 stuks € 4,85 per stuk excl. 9% btw
2000 stuks € 4,50 per stuk excl. 9% btw

Ander aantal of maatwerkverzoek? Vraag naar de mogelijkheden.