Chocoladeletter Gemarmerd met Logo

(vanaf 50 st) A-Z. Vanaf EUR 4,99 excl. btw.

Onze prachtige, ambachtelijke, gemarmerde chocoladeletter met uw bedrijfslogo op niveau van een chocolatier bij u om de hoek, maar dan in grotere volumes, op maat voor u gemaakt.  Uiteraard voorzien van een duurzaamheidslabel. De massieve letter is voorzien van strepen gemaakt van chocolade. Dit geeft een chique gemarmerde uitstraling aan de ambachtelijke chocoladeletter.  

Dus geen standaard chocoladeletter die in massa is geproduceerd, maar een handgemaakte chocoladeletter van banketbakkerskwaliteit!

Te bestellen vanaf 50 stuks. Standaard geleverd in S. Leverbaar in alle letters (A-Z) van het alfabet. Leverbaar in melk, witte of pure chocolade. Leverbaar op 1 of meer adressen. Per stuk verzenden als (brievenbus) pakket is mogelijk. Tevens kunnen wij ze per stuk verzendklaar verpakt op 1 adres leveren. U kunt dan zelf zorgdragen voor verdere verzending. Neem contact  met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

R

Bezorging door heel Nederland

R

Bezorging op verschillende adressen

R

Brievenbusgeschikt

OVER ONZE CHOCOLADELETTER

Onze gemarmerde chocoladeletter met logo weegt ca. 205 gram. Standaard geleverd in S. Leverbaar in alle letters (A-Z). Leverbaar in melk, witte of pure chocolade. Leverbaar op 1 of meer adressen. Deze letter is gemaakt van cacao uit het Cocoa Horizons Foundation Programma van Callebaut Chocolate. Dit duurzaamheidsinitiatief levert een flinke bijdrage op gebied van educatie, ontwikkeling en ondersteuning aan cacaoboeren.

We werken met een gestaffelde korting bij grotere afname. Verpakt in een luxe vensterdoos. Een kaartje met uw bedrijfsnaam en een groet van Sinterklaas is optioneel toe te voegen.

Vanaf 100 stuks bezorgen wij de letters in één partij zonder extra kosten bij u op de zaak. Voor orders onder de 100 stuks rekenen wij beperkte bezorgkosten. Deze kosten hangen af van de gewenste bezorglocatie en bezorgdatum. We kunnen bezorgen op verschillende locaties. Bijvoorbeeld als brievenbuspakket naar al uw personeel en/of klantrelaties. Vraag hiervoor gerust een prijsopgave bij ons op. 

Specificatie Omschrijving
Lengte 17,5 cm
Breedte 11,5 cm
Hoogte 1,3 cm
50 stuks € 6,25 per stuk excl. 9% btw
100 stuks € 5,75 per stuk excl. 9% btw
250 stuks € 5,50 per stuk excl. 9% btw
500 stuks € 5,40 per stuk excl. 9% btw
1000 stuks € 5,25 per stuk excl. 9% btw
2000 stuks € 4,99 per stuk excl. 9% btw

Ander aantal of maatwerkverzoek? Vraag naar de mogelijkheden.