Wie zijn wij?

Lilly's Chocolade is onderdeel van Lilly's IJs en Chocolade Zuidlaren. Wij zijn gevestigd aan de Stationsweg 15-E in Zuidlaren. Naast onze vestiging in Zuidlaren en deze webwinkel bestaat er van Lilly's IJS en Chocolade  meer vestigingen. Wij hebben geen directe binding met deze vestigingen.  Alle vestigingen maken gebruik van de merknaam Lilly's ijs en Chocolade. De rechten van deze naam liggen bij Lillys Franchiche BV.  Kvk 55441068   Kijk op www.lillys.nl voor meer informatie over vestigingen van Lilly's.

Duurzame chocolade?

Alle chocoladeprodukten van Lilly's Chocolade zijn handgemaakt op basis van UTZ gecertificeerde cacao. Onze leverancier werkt met chocolade uit het Growing Great Chocolate programma van Callebaut Chocolade.  Dit programma staat voor een duurzame teelt van de cacaobonen , eerlijke prijsvoering, en gedegen opleiding/ondersteuning in de keten van teelt tot consument . Dit leidt tot eerlijke en kwalitatief hoogwaardige chocolade! 

 

Lilly's Chocolade is zelf geen procucent van chocolade. Alle chocoladeprodukten van Lilly's Chocolade zijn door onze leveranciers handgemaakt op basis van UTZ gecertificeerde cacao. Er wordt gewerkt met chocolade  van Callebaut Finest Begian Chocolate.  Dit programma staat voor een duurzame teelt van de cacaobonen , eerlijke prijsvoering, en gedegen opleiding/ondersteuning in de keten van teelt tot consument . Dit leidt tot eerlijke en kwalitatief hoogwaardige chocolade!  Meer informatie kunt u nalezen op https://www.callebaut.com/nl-NL/chocolade/duurzaam/steun-cacaoboer

 

Lilly's Chocolade verpakt uw chocoladegeschenk op maat. Dit op een manier die aansluit bij uw wens.  Voorbeelden zijn; luxe dozen en lint., kleurstelling aangepast aan uw bedrijfslogo en kleur, toevoeging van een kaartje met opdruk en meer.

© 2011 - 2021 Lilly's Chocolade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel