Chocoladeletters en overige Sinterklaasgeschenken            

Geef uw personeel en/of relaties een handgemaakte, duurzame (UTZ) chocoladeletter van topkwaliteit cadeau. Een chocoladeletter op niveau van een chocolatier bij u om de hoek, maar dan in grotere volumes, op maat voor u gemaakt en verpakt in een luxe letterdoos. Dus geen standaard chocoladeletter die in massa is geproduceerd, maar een handgemaakte chocoladeletter van banketbakkerskwaliteit! Uw gebaar zal zeker in de smaak vallen!

Wij zijn een groot voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit nemen wij mee in het proces van winnen van cacao tot aan de levering aan onze afnemers. Al onze chocoladeletters zijn voorzien van het UTZ certificaat. Het UTZ certificaat is een keurmerk voor producten die afkomstig zijn van boeren die veel aandacht besteden aan mens, maatschappij en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun werknemers. De door ons geselecteerde chocolatiers verwerken UTZ gecertificeerde cacao (Chocolade) waardoor er sterk wordt bijgedragen aan de maatschappelijke ontwikkeling in derdewereldlanden. 

Naast UTZ certificering worden onze gemarmerde en luxe chocoladeletters gemaakt van cacao uit het Cocoa Horizons Foundation Programma van Callebaut Chocolate.  Op deze manier wordt er aanvullende steun gegeven aan cacaoboeren en de locale gemeenschap. Lees meer over dit programma :https://www.callebaut.com/nl-NL/chocolade/duurzaam/steun-cacaoboer

Maak uw geschenk persoonlijk door uw bedrijfsnaam en/of logo op de chocoladeletter te plaatsen. Dit kan vanaf een bestelling van 50 chocoladeletters of meer. Wij bezorgen de letters bij u op de zaak. Indien gewenst bezorgen we op verschillende adressen.

Naast chocoladeletters kunnen wij u ook voorzien van overige Sinterklaasgeschenken voor uw klantrelaties of personeel.  Wat dacht u bijvoorbeeld van een een schoenletter of een zakje met een mix aan heerlijke strooilettertjes en overige chocolade?

Wij werken met een gestaffelde korting bij grotere aantallen. Wilt u meer informatie of een prijsopgave?
Bel of mail ons gerust.

Mail:info@lillyschocolade.nl     

Tel. 06-20252855


 

© 2011 - 2020 Lilly's Chocolade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel