Chocoladeletter massief

(A-Z) Vanaf EUR 3,85 (excl. btw)


Een chocoladeletter op niveau van een chocolatier bij u om de hoek, maar dan in grotere volumes, op maat voor u gemaakt.  Uiteraard voorzien van een duurzaamheidslabel. Dus geen standaard chocoladeletter die in massa is geproduceerd, maar een handgemaakte chocoladeletter van banketbakkerskwaliteit!

Te bestellen vanaf 50 stuks. Standaard geleverd in S. Leverbaar in alle letters (A-Z). Leverbaar in melk, witte of pure chocolade. Leverbaar op 1 of meer adressen. Per stuk verzenden als (brievenbus) pakket is mogelijk. Tevens kunnen wij ze per stuk verpakt op 1 adres leveren. U kunt dan zelf zorgdragen voor verdere verzending. Neem contact  met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

R

Bezorging door heel Nederland

R

Bezorging op verschillende adressen

OVER ONZE CHOCOLADELETTER

Onze heerlijke chocoladeletter Massief .Verkrijgbaar in melk, witte, of pure chocolade. Standaard leverbaar in ‘S’.  Maar iedere andere letter van het alfabet is leverbaar. We werken met een gestaffelde korting bij grotere afname. Leverbaar in luxe, witte vensterdoos met of zonder sierlijke strik. Een kaartje met uw bedrijfsnaam en een groet van Sinterklaas is optioneel toe te voegen.

Vanaf 100 stuks bezorgen de letters in één partij zonder extra kosten bij u op de zaak. We kunnen bezorgen op verschillende locaties. Vraag hiervoor gerust een prijsopgave bij ons op. Voor orders onder de 100 stuks rekenen wij beperkte bezorgkosten. Deze kosten hangen af van de gewenste bezorglocatie en bezorgdatum.

Specificatie Omschrijving
Lengte 17,5 cm
Breedte 11,5 cm
Hoogte 1,3 cm
50 stuks € 4,75 per stuk excl. 9% btw
100 stuks € 4,50 per stuk excl. 9% btw
250 stuks € 4,25 per stuk excl. 9% btw
500 stuks € 4,05 per stuk excl. 9% btw
1000 stuks € 4,00 per stuk excl. 9% btw
2000 stuks € 3,85 per stuk excl. 9% btw

Ander aantal of maatwerkverzoek? Vraag naar de mogelijkheden.